В денталната практика на д-р Борислав Михов се предлага голямо разнообразие от всякакви дентални услуги, от които можете да се възползвате:

  • Прилагане на ендодонтско лечение- налага се при  заболяване на зъбната пулпа, вадене на нерв или лечение на гранулом. Обикновено тези проблеми се развиват като усложнение от нелекуван кариес. В нашата практика използваме съвременни методи и технологии за успешно ендодонтско лечение: анестезия, изолиране на зъба с кофердам, работа с машинни и ръчни инструменти, електрометрично определение на дължината на кореновия канал, медикаментозна обработка и запълване на каналното пространство с подходящите материали. Задължителната рентгенова снимка след края на лечението показва как е извършена процедурата и е гаранция за нашия успех.

зъболекар, ямбол, сливен доктор михов

  • Лечение на зъбен кариес- извършва се под анестезия с цел премахване изцяло на болката. За обтуриране (пломбиране)  на зъба се използват фотополимерни материали от висок клас.

доктор Михов

  • Почистване на зъбен камък- извършва се чрез модерен ултразвуков скалер със светлина и топла вода, вграден към зъболекарската машина. С острите си ръбове и задържаната бактериална инфекция под венеца, зъбният камък се явява като основен фактор за заболяванията на венците и костта (пародонта). Ето защо редовното му почистване е от изключителна важност, за да притежаваме здрави зъби и венци.
  • Пародонталната профилактика- процедурата има за цел да преустанови възпалителните проблеми на венците и да предотврати повторната им поява. Конкретно пародонтитът е заболяване на целия зъбозадържащ апарат, включващ костта, зъбите и венците. Резултатът в крайна фаза може да бъде загуба на зъби. В нашата практика предлагаме комплексни процедури, свързани с почистване на зъбния камък, преодоляване на инфекцията, възстановяване на венците и ограничаване загубата на зъбите.
  • Избелване на зъби- козметична процедура, която предлагаме в два варианта:

– Избелване в денталната практика (офис избелване)- представлява еднократна процедура, избелващият агент се активира от светлината на избелващата лампа

– Избелване в домашни условия- изработват се индивидуални силиконови шини, които се запълват с избелващия гел и се поставят върху зъбите за определено време (половин или един час). Правят се най- малко 15 процедури.

избелване на зъби, ямбол, сливен доктор михов

Top